RSS

Τόσοι άνεργοι δημοσιογράφοι, αυτούς βρήκε η ΕΡΤ για να προσλάβει!!!

19 Ιαν.

Μεταξύ των δημοσιογράφων που προσλαμβάνονται είναι οι: Γιάννης Πολίτης, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Χρήστος Μαχαίρας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Ρουμελιώτης Χρήστος Μιχαηλίδης, Λίνα Κλείτου, Κωνσταντίνος Ζούλας, Φώτης Απέργης, Γιώργος Μαλλούχος.

Αυτό είναι μέγα σκάνδαλο. Σχεδόν όλοι έχουν βασικές δουλειές. Ο Απέργης, ο Μιχαηλίδης  και ο Ρουμελιώτης στην Ελευθεροτυπία, ο Λαμπρόπουλος στο Βήμα, ο Ζούλας στην Καθημερινή, ο Γιώργος Μαλλούχος στο Βήμα, ο Πολίτης στο συγκρότημα (στα Νέα και διευθυντής στο Βήμα FM)… Μπορεί να δουλεύουν και σε ραδιόφωνα… Η Κλείτου απλώς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση: θυμόμαστε την «στημένη» ερώτησή της στον Καραμανλή, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για τους Πασόκους δημοσιογράφους που πλημμύρισαν την ΕΡΤ! Πόσοι από τους παραπάνω έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ;;; Νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ!

Τελικά, κατάλαβε η ΕΡΤ, δηλαδή αυτοί που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, τι κάνουν;;; Μη μας πουν για «προϋπηρεσία» και άλλες τέτοιες μπαρούφες! Αυτό είναι πλήρης υποταγή στα συγκροτήματα. Οι καινούργιοι δημοσιογράφοι πώς θα δουλέψουν; Οι άνεργοι δημοσιογράφοι τι θα κάνουν;;;

 
Σχολιάστε

Posted by στο 19 Ιανουαρίου, 2011 σε ΕΡΤ

 

Σχολιάστε