RSS

Νικήτας Κακλαμάνης: ΔήμΙος Αθηναίων!

27 Ιαν.
https://i0.wp.com/www.athina-poli-zois.gr/NR/rdonlyres/93F045E9-80C3-4B9C-8F1B-56270D2E0F50/529/KAKLAMANHSPARPROGRAMATOS.gif
«Αθήνα, πόλη της ζωής μας», ήταν η ονομασία του δημοτικού συνδυασμού του Ν. Κακλαμάνη. Μόνο που δεν καταλάβαμε πώς την εννοούσε. Διότι Αθήνα χωρίς πράσινο, δεν είναι Αθήνα.
Έχω μιλήσει πολλές φορές για τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη. Και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ότι ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με την Αθήνα, με τον πολιτισμό, με το περιβάλλον, με το μέλλον της πόλης μας. Δεν πρέπει να λέμε ότι «ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ…», αλλά ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης «ΔΙΕΠΡΑΞΕ» άλλο ένα περιβαλλοντικό έγκλημα χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Συνεργείο του Δήμου Αθηναίων έκοψε τα δέντρα που βρίσκονταν στο παρκάκι Κύπρου και Πατησίων, συνολικής έκτασης περίπου 2,5 στρεμμάτων! Μάλιστα τα 12 από τα 44 δέντρα ήταν υπεραιωνόβια πεύκα. Τα δέντρα θυσιάστηκαν για να κατασκευαστεί στο παρκάκι ιδιωτικό υπόγειο γκαράζ από ιδιωτική κοινοπραξία με την οποία έχει υπογράψει σύμβαση ο Δήμος Αθηναίων, τη στιγμή που απέναντι διαγωνίως από το παρκάκι υπάρχει ήδη γκαράζ!

Θλίψη και αγανάκτηση στη θέα των κομμένων δέντρων
Θα πρέπει κάποτε επιτέλους ο κόσμος να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύουν. Τον εξαπάτησε η Δεξιά με το ψέμα και την υποκρισία, τον εξαπάτησε και με τη φάτσα του Νικήτα Κακλαμάνη, που παρουσιάστηκε και παρουσιάζεται ως οσιομάρτυρας που νοιάζεται για τους πολίτες και την Αθήνα! Ούτε παιδιά έχει και προφανώς ούτε σκυλιά ούτε γατιά. Μπορεί να νιώσει τον πόνο των πολιτών που ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν κομμένα τα πεύκα; Αυτό που λέω έχει τεράστια σημασία και δεν μπορεί να είναι ρατσιστικό. Διότι έχουμε και το παράδειγμα του Ελαιώνα, όπου ο κύριος Δήμαρχος έχει πάρει πρωτοβουλίες λες και τον εξουσιοδότησαν οι μεγαλοκαρχαρίες!
Οι κάτοικοι της περιοχής και μέλη της Επιτροπής Κατοίκων για τη Διάσωση του Πάρκου Κύπρου και Πατησίων πραγματοποίησαν δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. «Θέλουμε έναν δήμαρχο των Αθηναίων και όχι των εργολάβων» φώναζαν αγανακτισμένοι. «Νικήτας Κακλαμάνης, ο δήμαρχος του τσιμέντου και της μίζας και δήμιος των δέντρων» έγραφαν οι πικέτες που κρατούσαν, ενώ το τεράστιο πανό που έστησαν μπροστά από το παρκάκι έγραφε: «Φύλαγες χριστουγεννιάτικα το δέντρο σου Κακλαμάνη, τώρα ξεριζώνεις τα δέντρα στα πάρκα». Στο πανό τοποθέτησαν και λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε: «Λίγα ξεριζωμένα λουλούδια στη μνήμη ενός ξεριζωμένου πάρκου. Ξεριζώσατε τις καρδιές μας» [ρεπορτάζ: Ναυσικά Καραγιαννίδη, «Ελευθεροτυπία»].
Όπως καταλαβαίνει κανείς, έχουμε μπλέξει με τη Δεξιά. Δεν ξέρουμε από πού θα μας τη φέρουν. Όλοι τους είναι βουτηγμένοι στο σκάνδαλο, στα σκάνδαλα – για να μην γράψω τίποτε άλλο! Τα συνθήματα των πολιτών να ξαναδιαβάσετε και θα καταλάβετε.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι όλο μεγαλοστομίες. Από χθες που προέκυψε το πρόβλημα με την κοπή των πεύκων, ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Ας βγει δημοσίως να δικαιολογηθεί!
 
5 Σχόλια

Posted by στο 27 Ιανουαρίου, 2009 σε Κακλαμάνης Νικήτας

 

5 responses to “Νικήτας Κακλαμάνης: ΔήμΙος Αθηναίων!

  1. Στέλιος

    27 Ιανουαρίου, 2009 at 2:57 μμ

    Εγώ το λέω σε ανάρτησή μου, Νίκο: ευθύνονατι και οι αριστεροί ψευτοκουλτουριάρηδες(Τύπου Λαζόπουλου, Τριφύλλη κλπ) που στήριξαν την υποψηφιότητά του επειδή ήταν τάχα «μετριοπαθής» κλπ, ενώ δεν έβλεπαν την ανικανότητά του στο Υπουργείο Παιδείας.

     
  2. Στέλιος

    27 Ιανουαρίου, 2009 at 4:20 μμ

    Νίκο, δυστυχώς το θέμα της έλλειψης ενός έγκυρου μέσου ενημέρωσης που θα απηχεί τις απόψεις του Πασόκ είναι καίριο. Εδώ θυμάμαι ότι ο Σπύρος Καρατζαφέρης με την τότε «Επικαιρότητα» (έκλεισε το ’90) στήριζε με νύχια και με δόντια το Κίνημα και τώρα με τη Σφήνα όλο τρικλοποδιές είναι…

     
  3. Στέλιος

    27 Ιανουαρίου, 2009 at 10:44 μμ

    Σόρρυ, στο Υγείας εννοούσα 🙂

     
  4. diktyon

    28 Ιανουαρίου, 2009 at 5:51 πμ

    Είναι αλήθεια ότι πολλοί Συνασπιστές στηρίζουν με τον τρόπο τους τη Δεξιά και τον Νικήτα, ο οποίος είναι τενεκές ξεγάνωτος. Οι καλοί τρόποι με τους οποίους παρουσιάζεται στις τηλεοράσεις και τα «καλά λόγια» που λέει σε συνεντεύξεις του είναι στάχτη στα μάτια. Είναι αλεπουδιάρης. Όσο για τον Καρατζαφέρη, δεν μπορούμε να του ζητήσουμε και τα ρέστα, αφού δεν μας χρωστάει τίποτε και κάνει τη δουλειά του. Εμείς τι κάνουμε!

     

Σχολιάστε