RSS

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» παίζει το ρόλο του προβοκάτορα!

15 Ιαν.

https://i0.wp.com/media.megatv.com/filesystem/images/20090114/engine/mega_LARGE_t_53761_21601_type11637.jpg

Με επιστολή που εστάλη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», ο «Επαναστατικός Αγώνας» ανέλαβε την ευθύνη για τρεις επιθέσεις. Συγκεκριμένα, για την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ έξω από την Πολυτεχνειούπολη, την δολοφονική επίθεση εναντίον των αστυνομικών στα Εξάρχεια όπου τραυματίστηκε ο Διαμαντής Μαντζούνης και εναντίον της Shell τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα η οργάνωση παραδέχεται ότι τα μέλη της πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ στο Γουδή στις 23 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά και εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια στις 4 Ιανουαρίου. Εκεί, με δύο καλάσνικοφ, υποπολυβόλο MP-5 και χειροβομβίδα επεδίωξαν να σκοτώσουν αστυνομικό ή αστυνομικούς, τραυματίζοντας σοβαρότατα τον Διαμ.Ματζούνη. Παράλληλα, αναλαμβάνουν την ευθύνη και για την τοποθέτηση βόμβας με δυναμίτιδα που δεν εξερράγη σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη συμβολή των οδών Χαρίτων και Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, τον περασμένο Οκτώβριο. Σημειώνεται ότι δίπλα στο σημείο αυτό υπάρχει κεντρικό σούπερ μάρκετ.

Στο κείμενό της οκτασέλιδης προκήρυξης κατά πληροφορίες γίνεται αναφορά και στην δολοφονία του 15χρονου Αλέξ.Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ. Επαμ.Κορκονέα. Η αποστολή της προκήρυξης προκάλεσε ανακούφιση στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπήρχε η ανησυχία ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο κύκλος των τρομοκρατικών ενεργειών και ίσως αναμενόταν νέο χτύπημα.

Ο χρόνος που χρειάστηκε για να σταλεί η προκήρυξη και ο χρόνος κατά τον οποίο συντάχθηκε, σε σχέση με πρακτικές άλλων οργανώσεων, είναι ένα από το θέματα που εξετάζουν οι Αρχές.

Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά! Ό,τι και να γράφουν, όσες αιτιάσεις κι αν παραθέσουν, είναι προβοκάτορες! Το «παιχνίδι» του «Επαναστατικού Αγώνα» με τα καλάσνικοφ και τις δολοφονίες ή τις απόπειρες είναι καθαρά προβοκατόρικο. Θα άξιζε να μάθουμε το «ποιον» αυτών των «επαναστατών» που προφανώς ξενυχτάνε και κοιμούνται όλη τη μέρα…  Θα θέλαμε να μάθουμε ποιοι είναι οι «αληθινοί επαναστάτες» και ποιοι είναι εκείνοι που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, είναι δηλαδή οι προβοκάτορες! Όλη η  εξυπνάδα και ο πατριωτισμός μαζεύτηκαν στο κεφάλι τους και νομίζουν ότι θα μας σώσουν! Δεν τους ζητήσαμε να μας σώσουν. Μας θυμίζουν το ανέκδοτο με τα παιδιά που όταν τους ρώτησε ο δάσκαλος για μια καλή πράξη που έκαναν, απάντησαν όλα ότι «πέρασαν» από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο μια γριούλα. Κι ο δάσκαλος τους ρωτάει: Μα καλά, όλοι την «περάσατε» απέναντι; Και τα παιδιά: Η γριούλα δεν ήθελε να περάσει απέναντι!!! Έτσι και με τα κωλόπαιδα του «Επαναστατικού Αγώνα». Με το ζόρι θέλουν να μας σώσουν… Κι αυτοί υποδύονται τους «σωτήρες»; Έχει παρέλθει προ πολλού η εποχή που αυτόκλητοι κάποιοι επιχειρούσαν πραξικοπηματικές πράξεις και τις ονόμαζαν «επανάσταση»!

ΒΛΕΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:  Η δράση του «Επαναστατικού Αγώνα»

 
1 σχόλιο

Posted by στο 15 Ιανουαρίου, 2009 σε Επαναστατικός Αγώνας

 

1 responses to “Ο «Επαναστατικός Αγώνας» παίζει το ρόλο του προβοκάτορα!

  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

    18 Ιανουαρίου, 2009 at 7:54 μμ

    Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ και η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ:
    και ο ΣΤΟΧΟΣ και ο ΛΟΓΟΣ άστοχος

     

Σχολιάστε