RSS

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!

16 Σεπτ.

TO BHMA

digital.tovima.gr

Το είχε πει κάποτε ο Γιώργος: Είμαι αυτός που βλέπετε!

Και πράγματι δεν χρειάζεται κανείς ν’ αναρωτηθεί τι κρύβει πίσω ή μέσα του ο Παπανδρέου. Η καθαρότητα των θέσεων και των λόγων του, η απλοϊκότητα της παρουσίας του, δείχνουν ένα πολιτικό σύγχρονο, αυτόν δηλαδή που χρειάζεται η εποχή μας. Όχι επηρμένο, αλλά προσγειωμένο, που ενδιαφέρεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και ν’ αφήσει τη σφραγίδα της προσφοράς του. Τα μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται να ανακαλύπτουν δήθεν ΤΩΡΑ τον Γιώργο! Δεν πειράζει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Κι όσο για τις «συμβουλές» ορισμένων, τύπου Πρετεντέρη, που εξαρτά την παραπέρα πορεία του ΠΑΣΟΚ από το ποιος στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θα χτυπήσει… το πέναλτι [με μια αναφορά στα ποδοσφαιρικά πράγματα], δεν είναι χρειαζούμενες. Ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έφτασαν εδώ που βρίσκονται, να προηγούνται δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας, μετά από μια περίπου οκταετία, χωρίς την υποστήριξη των ΜΜΕ, αλλά κόντρα στις λυσσαλέες επιθέσεις τους, στις τρικλοποδιές, κι ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Ο Παπανδρέου τραβάει το δρόμο του κι εμείς δίπλα του. Κάποια στιγμή ο λαός θα ξανάρθει στην εξουσία. Δεν χρειάζεται πλέον να μιλάμε εμείς, διότι λόγου χάρη το «Βήμα» έχει σηκώσει τη σημαία. Διαβάσατε τον τίτλο του πρωτοσέλιδου της Κυριακής; «Δύει το άστρο της ΝΔ»! Στο σημερινό πρωτοσέλιδο: «Μπροστά το ΠΑΣΟΚ»! Στα «Νέα» σήμερα: «Άλμα Γιώργου και προβάδισμα ΠΑΣΟΚ»… Καλώς τους!

 
2 Σχόλια

Posted by στο 16 Σεπτεμβρίου, 2008 σε ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου Γιώργος

 

Ετικέτες:

2 responses to “Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!

  1. Αμαλία Σκέπερς

    16 Σεπτεμβρίου, 2008 at 11:39 πμ

    Καίριο και πολύ έντιμο το σχόλιο σου φίλε Νίκο!
    Λυπάμαι που άθλιοι ενδιαμεσοι κάποια στιγμή μας ψύχραναν. Θα ξαναβρεθούμε, γιατί και εσύ όπως και εγώ αντέχουμε να είμαστε αυτό που
    βλέπουν (…και υποβλέπουν).
    Να είσαι πάντα γνήσιος και δημιουργικός, όπως σε ξέρω…

     
  2. diktyon

    17 Σεπτεμβρίου, 2008 at 5:36 μμ

    Αμαλία, γεια σου! Περασμένα, ξεχασμένα… Μας ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιώργος θα τα καταφέρει, αλλά πρέπει να προσέχει από τους πολύ «κολλητούς». Η «ανατροπή» που μας έδειξε η τελευταία δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ να προηγείται, είναι ΕΡΓΟ αποκλειστικά του Γιώργου. Αυτά κι ελπίζω να τα ξαναπούμε.

     

Σχολιάστε