RSS

Εγώ επιμένω: την ατζέντα να την βάζει η κυβέρνηση και όχι τα μέσα ενημέρωσης!

04 Νοέ.

manfrustrated

Παρακολουθούσα την εκπομπή του Mega, με τους Καμπουράκη και Οικονομέα. Κάλεσαν τον Γ.Πεταλωτή στο στούντιο. Τον καλημέρισαν και του είπαν  να περιμένει μέχρι να μιλήσει ο Ανδρέας, ο Δημήτρης, ο Γιώργος κ.λπ. Μα είναι δυνατόν; Πού τον βρήκε τον ελεύθερο χρόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Δεν υπάρχει δικαιολογία για τη σπατάλη χρόνου στα διάφορα στούντιο των καναλιών. Τότε γιατί γίνεται η ενημέρωση στο υπουργείο; Θα δεχτεί να μιλήσει μαζί μου αν τον ζητήσω στο τηλέφωνο; Ή θα μου διαθέσει χρόνο αν ζητήσω να τον επισκεφθώ στο γραφείο του;

Εγώ νιώθω ότι οι υπουργοί «παίζουν» το παιχνίδι των καναλιών. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι την ατζέντα της ενημέρωσης θα την καθορίζει η κυβέρνηση; Τώρα που γράφω, δεν μπορώ να ακούσω τι λένε διότι μιλάνε όλοι μαζί, ο Καμπουράκης χαζογελάει, ο Οικονομέας προσπαθεί να αρθρώσει κάποιες «αντιρρήσεις», δήθεν κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου.

Τελικά πού πρέπει να δώσουμε «βάση»; Στις αιτιάσεις των διαφόρων για την απόσυρση των αυτοκινήτων, στο επίδομα αλληλεγγύης, στην υπόθεση των γραμματέων των υπουργείων [μια «ιστορία» με κακή εξέλιξη – πόσο, δηλαδή θα καθυστερήσει;], σε όσα λέει ο Αλμούνια, στην κατάσταση που το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στα διάφορα νούμερα που παραθέτουν κάθε μέρα οι διάφοροι Αυτιάδες και σιγοντάρουν οι κάθε είδους τεχνικοί και φοροτεχνικοί; Δεν μπορεί να υπάρξει μια ιεράρχηση από κάποιον υπεύθυνο που να αποδίδει την πρέπουσα βαρύτητα ;

Είναι γεγονός ότι τα κανάλια είναι εύκολο να παρασύρουν τον οποιονδήποτε στα νερά τους. Μένει στον καθένα να αποφασίσει αν πρέπει να υποχωρεί… Βεβαίως, ακους τι λένε, καταγράφεις και αποφασίζεις…

  • ΥΓ. Κάνοντας ζάπινγκ, μόλις είδα την κυρία Γεννηματά στον Αντέννα!!!
 
1 σχόλιο

Posted by στο 4 Νοεμβρίου, 2009 σε Uncategorized

 

1 responses to “Εγώ επιμένω: την ατζέντα να την βάζει η κυβέρνηση και όχι τα μέσα ενημέρωσης!

  1. str.papous

    4 Νοεμβρίου, 2009 at 12:07 μμ

    [4.11.2009]
    ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ -ΕΓΚΡΙΝΩ 100%- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ. Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ. Η ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΗΣ ΕΔΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΜΙΓΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΟΙ ΤΗΛΕ-«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Η ΝΔ. …ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. «ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΑ «ΘΕΛΓΗΤΡΑ» ΤΩΝ ΣΙΕΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.» ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΡΚΟΥΝ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ.
    ΥΓ1. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ[ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.] Α.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΛΥΑΡΕΙ ΣΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΡΑΔΙΟΕΚΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ.
    ΥΓ2. ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 5-10 ΛΑΣΠΟ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΥΠΟΥ SUN, BILD κλπ. (Θεμα-Βετο-Εσπρεσσο-Χωρα-Αυριανη-κλπ.κλπ.κλπ)ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΣΠΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

     

Σχολιάστε