Αφού ροκάνισαν τον κρατικό προϋπολογισμό, αποφάσισαν να πάνε στον αγύριστο!

image001(8)Βλέποντάς τους έτσι περιδεείς και δυστυχισμένους να “επιχειρηματολογούν” υπέρ της απόφασης του Καραμανλή να πάμε σε εκλογές, νιώθω μια απέραντη λύπηση. Από την άλλη όμως, μπορείς να λυπηθείς τους Σουφλιάδες, Αλογοσκούφηδες, Βουλγαράκηδες, Μεϊμαράκηδες, Παναγιωτόπουλους, Γιακουμάτους, Ρουσόπουλους κ.ά. που μας κορόιδευαν επί έξι χρόνια και αλαζονικά κρατούσαν την κυβερνητική εξουσία, εξυπηρετώντας τους επιχειρηματίες και το μεγάλο κεφάλαιο;

Όποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και να πάρεις, θα καταλάβεις ότι όλοι τους τα ίδια σκατά είναι. Η επιχειρηματολογία όλων είναι καταγέλαστη. Είναι και μερικοί, όπως ο Κωστής Χατζηδάκης που κάνει τον “άγιο”, ή ο Μεϊμαράκης που δεν αφήνει κανέναν να αρθρώσει κουβέντα και παλεύει απεγνωσμένα να χαμογελάσει και το κάνει ο κακομοίρης… ψεύτικα, ή η Ντόρα Μπακογιάννη που προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί φοβάται ότι μπορεί να χάσει την ιστορική ευκαιρία για την αρχηγία ή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς υποστηρίζει τον ανίκανο Καραμανλή που κατάφερε όμως να κάνει την παράταξή του άνω-κάτω.  Από μια μεριά, καλά έκανε! Από μια άλλη όμως σκέφτεται κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος ψηφίστηκε δυο φορές από τον ελληνικό λαό για να κυβερνήσει. Αποδείχτηκε ότι δεν ξέρει να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχερα. Ένας άδειος τενεκές. Η περίφημη “ρητορική δεινότητά” του δεν ήταν παρά μια κασέτα που την είχε καταπιεί και επαναλάμβανε συνεχώς τα ίδια. Και τι έλεγε; Το γνωστό τροπάριο των ύβρεων κατά ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου. Όταν δεν έχει επιχειρήματα, το μόνο που σου μένει είναι να βρίζεις ή να λες ψέματα. Η ψευδολογία για τον Καραμανλή ήταν… σημαία. Με την ψευδολογία και τη συκοφαντία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να υποκλέψει την ψήφο του. Κουβάλησε μαζί του ένα συρφετό απατεώνων και κλεφτών που κατάφεραν να αδειάσουν τα ταμεία του κράτους. Τώρα δεν πληρώνουν μόνον αυτοί αλλά και ο ελληνικός λαός που στενάζει με την ακρίβεια, τις άδειες τσέπες, την ανεργία.

Η ελπίδα εναποτίθεται στο ΠΑΣΟΚ

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • gerasimos  On Σεπτεμβρίου 24, 2009 at 9:32 πμ

    Αυτή η ανάρτηση είναι σκέτη αλητεία. “Δεν κάψαμε” και σαχλαμάρες… Τέτοιες τακτικές είναι πρόστυχες και δεν σας τιμούν για έναν καθαρό αγώνα. Να δούμε του χρόνου τι θα κάνει το Πασοκ – αν βγει – για τις φωτιές, που σίγουρα θα έχουμε όπως είχαμε κι επί της διακυβέρνησής τους, όπου εκτός από χιλιάδες στρέμματα κάηκαν και πυροσβέστες.

    • diktyon  On Σεπτεμβρίου 24, 2009 at 4:47 μμ

      Είστε αξιολύπητοι. Με τα χρόνια, θα συνέλθετε…

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.