ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ιουλίου 16, 2008

“ΕΠΑΦΕΣ” ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Κατηγορίες: Πολιτική — Tags: — diktyon @ 2:57 μμ

Στην σημερινή εποχή κρίσης, σήψης και, εν τέλει, διάλυσης που κυριαρχεί στο εποικοδόμημα της «σύγχρονης Ελλάδας», αναδεικνύεται η σημασία της ύπαρξης ενός «Χώρου Επαφής», προκειμένου να συναντηθούν και ενεργοποιηθούν, εκ νέου, υγιείς κοινωνικές δυνάμεις.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για συνάντηση σοσιαλιστικών, δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων, οι εκπρόσωποί μας Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Θέμος Στοφορόπουλος και Παύλος Τουμανίδης συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, από τους Νίκο Αδρουλιδάκη, Παντελή Οικονόμου και Νίκο Σωτηριάδη και συζήτησαν για τις προσεχείς πρωτοβουλίες του «Χώρου Επαφής», εν όψει της όξυνσης των λαϊκών προβλημάτων της περιόδου που διανύουμε.

Συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση ανοιχτών συναντήσεων, το ταχύτερο δυνατόν, με θέματα :

  1. Η ακρίβεια, η χρέωση και η οικονομική κρίση των νοικοκυριών
  2. Το περιβάλλον και η Ποιότητα Ζωής στο Λεκανοπέδιο Αττικής

Τέλος, στο πλαίσιο της διαρκούς διεύρυνσης του «Χώρου Επαφής», συζητήθηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών σε συνεργασία και με άλλους φορείς, σχετικά με την κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και την αντιμετώπιση των διαρκών πιέσεων της Τουρκίας εις βάρος μας στο τόξο Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη και Βαλκάνια.

Για την διεξαγωγή κάθε μίας από αυτές τις πρωτοβουλίες θα γίνουν συγκεκριμένες αναγγελίες εγκαίρως.

Για τον «Χώρο Επαφής»
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

No Comments Yet »

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Κανάλι RSS για τα σχόλια του άρθρου. TrackBack URI

Γράψτε ένα σχόλιο

Blog στο WordPress.com.